NANDOS 1
PROGRAM: DRIVE-THROUGH RESTAURANT
LOCATION: BLUFF, SOUTH AFRICA
SIZE: 450m²

A continuation of the original Bluff Towers Shopping Centre upgrades implemented by Bloc Architects 5 years ago, the existing Nandos structure was moved to the main intersection of Tara and Grays Inn Road to facilitate a more efficient overall parking layout. The new Nandos structure was to incorporate a drive-thru component, as this is critical to modern fast food outlets. 

The Nandos brand demands bespoke designs for every new design, internally and externally. Bloc worked with Reddeco, the interior designers, to create something bright, colourful and iconic. 

OTHER PROJECTS

ELALENI COASTAL FOREST ESTATE
2016
DURBAN BEACHFRONT UPGRADE
2009
THE EXECUTIVE HOUSE #1
2013
UMHLANGA HOUSE #4
2013
UMHLANGA HOUSE #3
2013
BLOC OFFICES
2000
ELALENI - PLOT AND PLAN UNITS
2016
CHINA ESTATE DEVELOPMENT
2014
HOUSE STONEHURST
2014
BRIARDENE MINI FACTORIES
2007
Back to Top