FLAGSTAFF SHOPPING CENTRE
PROGRAM: COMMERCIAL
LOCATION: FLAGSTAFF, SOUTH AFRICA
SIZE: 2000m²

An extension to an existing rural shopping centre. The simple clean design serves to contrast the existing structure, whilst utilising the existing framework.
The design of the signage was orientated vertically due to limited space, allowing for easy installation without altering the existing structures. A concrete base was used for longevity.  Above is a steel frame with opaque, polycarb infill, allowing for integrated lighting and an easily printable surface. The signage will become a beacon in the community. 

OTHER PROJECTS

THE DUTCH
2015
SIMBITHI HOUSE #1
2013
CHINA ESTATE DEVELOPMENT
2014
ELALENI - PLOT AND PLAN UNITS
2016
LINC CHURCH - EXTENSION
2016
UMHLANGA HOUSE #3
2013
THE MODERN BARN
2014
DURBAN BEACHFRONT UPGRADE
2009
LA BALISE 1 - MAURITIUS
2016
IFS INTERIOR
2014
Back to Top